Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 52. týždni 2006

Dátum: 04.07.2008
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 52. týždni 2006

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície. 

Zásahy hliadok MsP v týždni od 25. decembra do 31. decembra 2006

Karloveská cesta bola najpriestupkovejšia

Počas posledného kalendárneho týždňa preverovali príslušníci bratislavskej mestskej polície v hlavnom meste 789 udalostí. Medzi nimi bolo aj 110 takých, ktoré po overení hliadkami priamo na mieste sa ukázali ako neopodstatnené.

Opodstatnenými ale na druhej strane bolo 188 priestupkov proti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke, ako aj 38 prípadov zaparkovania na vyhradených parkovacích miestach bez platného povolenia. V jednom prípade vodič svoje vozidlo zaparkoval na mieste vyhradenom pre zdravotne postihnutých vodičov.

Čistota a poriadok bola ľahostajná pre 96 priestupcov. Niektorí vodiči si starosti nerobili ani s parkovaním na trávnatých plochách a tých bolo 96. Hliadky mestskej polície zároveň v priebehu sledovaného týždňa zistili 49 porušení súvisiacich so zónou dopravného obmedzenia, ako aj 28 priestupkov, ktoré sa stali v pešej zóne.

Dúšok lacného čuča si na verejných priestranstvách v rozpore s platnými všeobecne záväznými nariadeniami doprialo 36 konzumentov, majitelia psov štatistiku doplnili o 60 nových zistení. Vyskytlo sa aj 7 prípadov obťažovania okoloidúcich neprispôsobilými občanmi. Funkčnosť zábavnej pyrotechniky skúšalo 20 strelcov.

Štatistika mestskej polície zároveň hovorí, že najviac priestupkov sa stalo na Karloveskej ceste a to 25. Blokovacie zariadenia na nesprávne parkujúce vozidlá použili hliadky v 164 prípadoch a na parkoviská odťahovacích služieb si po odtiahnuté vozidlá muselo zájsť 13 vodičov.

 

 

 
Kontakt: PhDr. Peter Pleva
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 4.7.2008 / 4.7.2008

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.