Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 2. týždni 2020

Dátum: 14.01.2020
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 2. týždni 2020

.

V týždni od 6. januára do 12. januára 2020 preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 1270 udalostí. Medzi nimi bolo aj 309 takých, ktoré sa po preverení hliadkami priamo na mieste ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke, tých bolo 834. Mestská polícia v 6 prípadoch spolupracovala s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci, v 3 prípadoch s príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru SR.

Priestupku proti verejnému poriadku sa dopustilo celkom 11 ľudí,  čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná 20 ľuďom. V 12 prípadoch mestskí policajti zistili a riešili ľudí, ktorí požívali alkoholické nápoje na verejných priestranstvách, v 5 prípadoch ľudí, ktorí obťažovali ďalšie osoby a v 1 prípade osobu, ktorá vykonávala nepovolené pouličné aktivity v uliciach mesta. Záverečné hodiny a prevádzkové časy neboli dodržané v 6 prevádzkach.

Priestupok proti občianskemu spolunažívaniu bol riešený v 1 prípade, rovnako v 1prípade bol riešený priestupok proti majetku.

Na 1 mieste bolo zaznamenané skladovanie stavebného materiálu  bez povolenia, neporiadok okolo kontajnerov a ich stojísk bol zistený v 7 prípadoch. Na príslušné úrady  mestská polícia nahlásila 8 starých vozidiel a 6 prípadov, kedy bolo zistené poškodenie dopravného značenia.

Blokovacie zariadenie bolo na nesprávne zaparkované vozidlá založené celkom v 500 prípadoch a  80 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov  mestskí policajti riešili  na Páričkovej ulici, odkiaľ evidujeme 49 priestupkov.

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.