Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 26. týždni 2021

VIDEO
Dátum: 09.07.2021
Autor: Mgr. Peter Borko
Zásahy hliadok MsP v 26. týždni 2021

Dozviete sa o najnovších zásahoch mestskej polície  v uliciach Bratislavy.

V týždni od 28. júna do 4. júla 2021 preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste celkom 1648 udalostí. Medzi nimi bolo aj 360 takých, ktoré sa po preverení hliadkami priamo na mieste ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, tých bolo 1106. V 8 prípadoch spolupracovali mestskí policajti s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci a v 1 prípade so Slobodou zvierat.

Čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná 7 ľuďom a v 24 prípadoch sa ľudia dopustili priestupku proti verejnému poriadku. V 35 prípadoch mestskí policajti riešili ľudí, ktorí nerešpektovali zákaz konzumácie alkoholických nápojov na verejných priestranstvách. Zákon o lesoch porušili 4 motoristi a za nepovolené fajčenie na zastávke mestskej hromadnej dopravy bol riešený 1 fajčiar. Počas týždňa sa mestskí policajti vo výkone služby 1 krát stretli aj s nedodržaním stanovených záverečných hodín v podniku, ambulantným predajom či s realizáciou stavby bez príslušného stavebného povolenia.

Priestupkom proti majetku sa hliadka mestskej polície zaoberala 1 krát a v 2 prípadoch riešili mestskí policajti nerešpektovanie zákazu vjazdu s bicyklom. Mestská polícia riešila 8 krát aj ľudí, ktorí ignorovali zákaz kladenia ohňov v čase zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiarov a v 1 prípade neporiadok v okolí kontajnerových stojísk. Za porušenie ustanovení zákona, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov bol sankcionovaný aj 1 majiteľ psa.

Na príslušné úrady bolo nahlásených 9 starých vozidiel a 4 prípady poškodenia dopravného značenia.

Blokovacie zariadenie bolo na nesprávne zaparkované vozidlá založené celkom v 604 prípadoch a 61 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov – 53 zistili a riešili hliadky mestskej polície na ulici Viktora Tegelhofa.

 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.