Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 36. týždni 2007

Dátum: 03.07.2008
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 36. týždni 2007

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície. 

Zásahy hliadok MsP v týždni od 3. septembra do 9. septembra 2007

Trávniky nie sú parkoviská

V priebehu 36.týždňa týždňa preverovali bratislavskí mestskí policajti v hlavnom meste 1571 udalostí. Medzi nimi bolo aj 140 takých, ktoré po overení priamo na mieste sa ukázali ako neopodstatnené.

Opodstatnenými ale na druhej strane bolo napríklad 644 priestupkov, ktoré majú na svedomí vodiči nerešpektovaním príslušných ustanovení zákona o premávke na pozemných komunikáciách. Vyhradené parkovacie miesta si bez povolenia prisvojilo 93 motoristov. Trávnaté plochy si ako parkovisko pre svojho štvorkolesového tátoša zvolilo v rozpore so všeobecne záväznými nariadeniam 156 motoristov.V oblasti porušovaní pravidiel verejného poriadku zistili hliadky mestskej polície 59 priestupkov a čistota a poriadok bola ľahostajná pre 130 priestupcov.

Značnú časť priestupkov tvorili aj priestupky súvisiace s parkovaním motorových vozidiel na trávnatých plochách a tých bolo 156. V zóne s dopravným obmedzením sa stalo počas týždňa 162 porušení a v pešej zóne riešili hliadky 44 prípadov. Kaviarnici svoje prevádzky nestihli včas uzatvoriť 11 krát.

Na verejných priestranstvách si alkoholické nápoje doprialo 82 priestupcov a prípady obťažovania okoloidúcich sa vyskytli 6 krát.    Štatistika mestskej polície zároveň prezrádza, že na nesprávne parkovanie odtiahnutím motorového vozidla doplatilo 176 motoristov a blokovacie zariadenia použili hliadky v 443 prípadoch.

 

 

 

 

 

 

 
Kontakt: PhDr. Peter Pleva
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 3.7.2008 / 3.7.2008

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.