Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 42. týždni 2017

Dátum: 25.10.2017
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 42. týždni 2017

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície.

V týždni od 16. októbra do 22. októbra 2017 preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 1484 udalostí. Medzi nimi bolo aj 318 takých, ktoré po preverení hliadkami priamo na mieste sa ukázali ako neopodstatnené.

 K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom ale patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke a tých bolo 991. V jednom prípade hliadka mestskej polície spolupracovala s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci a v dvoch prípadoch občania odovzdali policajtom nájdené osobné doklady.

Čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná pre 44 ľudí a neporiadok okolo kontajnerových stojísk bol zistený 8 krát. Majitelia psov nerešpektovaním zákona ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov, prípadne príslušných všeobecne záväzných nariadení v tejto oblasti tieto porušili v troch prípadoch. Fajčiari niektoré ustanovenia zákona na ochranu nefajčiarov tým , že fajčili na zastávkach mestskej hromadnej dopravy porušili 8 krát.

V priebehu týždňa bolo na príslušné úrady nahlásených päť prípadov poškodenia dopravných značiek, jedna nová nelegálna skládka a tri staré vozidlá.

Blokovacie zariadenia na nesprávne zaparkované vozidlá boli založené 619 krát a 137 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov – 31 zistili a riešili jednotlivé hliadky na Trnavskom mýte.

 
Kontakt: Mgr. Tatiana Kurucova
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 25.10.2017 / 25.10.2017

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.