Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 51. týždni 2018

Dátum: 26.12.2018
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 51. týždni 2018

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície.

V týždni od 17. decembra do 23. decembra 2018 preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 1073 udalostí. Medzi nimi bolo aj 319 takých, ktoré po overení hliadkami priamo na mieste sa ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom ale patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke a tých bolo 684. V troch prípadoch hliadky mestskej polície spolupracovali s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci a v jednom prípade bolo zistené podozrenie zo spáchania trestného činu.

Majitelia psov nerešpektovaním zákona ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov, prípadne príslušných všeobecne záväzných nariadení v tejto oblasti tieto porušili 6 krát. Čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná pre 15 ľudí a v dvoch prípadoch hliadky mestskej polície zistili neporiadok okolo kontajnerových stojísk.

Počas týždňa mestskí policajti zistili aj deväť priestupkov týkajúcich sa nedodržania stanovených prevádzkových hodín, jednu nepovolenú pouličnú aktivitu a dva prípady nepovolenej konzumácie alkoholických nápojov na verejných priestranstvách. Fajčiari niektoré ustanovenia zákona na ochranu nefajčiarov tým, že fajčili na zastávkach mestskej hromadnej dopravy porušili v dvoch prípadoch.

Blokovacie zariadenia na nesprávne zaparkované vozidlá boli založené 436 krát a 98 motoristov si po odtiahnuté vozidlá muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby.

Najviac priestupkov – 46 zistili a riešili jednotlivé hliadky na Františkánskom námestí.

 
Kontakt: PhDr. Peter Pleva
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 27.12.2018 / 27.12.2018

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.