Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 46. týždni 2017

Dátum: 19.11.2017
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 46. týždni 2017

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície.

V týždni od 13. novembra do 19. novembra 2017 preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 1364 udalostí. Medzi nimi bolo aj 268 takých, ktoré po preverení hliadkami priamo na mieste sa ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke a tých bolo 943. V dvoch prípadoch hliadky mestskej polície zistili podozrenie zo spáchania trestného činu.

Majitelia psov nerešpektovaním zákona ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov, prípadne príslušných všeobecne záväzných nariadení v tejto oblasti tieto porušili 5 krát a čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná pre 37 ľudí. V oblasti porušení pravidiel verejného poriadku hliadky mestskej polície riešili 10 priestupkov.

Napriek zákazu konzumácie alkoholických nápojov na verejných priestranstvách tento zákaz porušilo 10 ľudí a prípady obťažovania okoloidúcich zo strany niektorých neprispôsobivých občanov hliadky mestskej polície riešili 8 krát. Tri priestupky sa týkali nepovolených pouličných aktivít, tri poškodenia dopravných značiek a jedenásť porušenia niektorých ustanovení zákona na ochranu nefajčiarov tým, že ľudia fajčili na zastávkach mestskej hromadnej dopravy.

Blokovacie zariadenia na nesprávne zaparkované vozidlá boli založené 611 krát a 100 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov – 41 zistili a riešili jednotlivé hliadky na Františkánskom námestí.

 
Kontakt: PhDr. Peter Pleva
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 20.11.2017 / 20.11.2017

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.