Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Odštartovali sme dopravné výchovy

Dátum: 25.04.2018
Autor: Mestská polícia Bratislava
Odštartovali sme dopravné výchovy

Okrem ukážok práce našich kynológov a hipológov v bratislavských materských a základných školách v tomto roku sme začali realizovať aj naše už tradičné dopravné výchovy pre deti, k uskutočneniu ktorých nám značne pomáha aj naše mobilné dopravné ihrisko.

Okrem ukážok práce našich kynológov a hipológov v bratislavských materských a základných školách v tomto roku sme začali realizovať aj naše už tradičné dopravné výchovy pre deti, k uskutočneniu ktorých nám značne pomáha aj naše mobilné dopravné ihrisko.
dopravná výchova
 
 
 

V uplynulých dňoch nám počasie prialo a sezónu dopravných výchov sme odštartovali návštevou dvoch materských škôl, MŠ Damborského v Dúbravke a MŠ na Tupolevovej ulici v bratislavskej Petržalke.

Škôlkarov sme oboznámili s pravidlami, ktoré musia dodržiavať v cestnej premávke, najmä čo musia urobiť prv ako vkročia na priechod pre chodcov. Porozprávali sme sa s nimi o dopravných značkách a ich význame. S tými väčšími sme si povedali aj čo to o bezpečnej jazde na bicykli, a teda že dôležité je nosiť prilbu, chrániče a byť viditeľný, či už pomocou výrazného oblečenia alebo reflexného pásiku. Deti sme za ich snahu v závere nášho stretnutia odmenili pexesom s dopravnými značkami a keď sa pokazí počasie osvojiť si dopravné značky búdu môcť aj pomocou tohto pexesa.

 
Kontakt: Mgr. Barbora Krajčovičová
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 25.4.2018 / 25.4.2018

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.