Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mestská polícia Bratislava pozýva fanúšikov ku kynológom a aj na zásahovku

Dátum: 20.04.2022
Autor: Barbora Krajčovičová
Mestská polícia Bratislava pozýva fanúšikov ku kynológom a aj na zásahovku

V rámci Bratislavských mestských dní otvoríme dvere svojim priaznivcom na stanici Útvaru zásahovej jednotky a kynológie na Obchodnej ulici a predvedieme návštevníkom bratislavskej ZOO ukážky práce so psami.

Aj tento rok by sme radi pozvali malých aj veľkých fanúšikov mestskej polície do našich najkrajších priestorov na Obchodnej ulici. Policajtky a policajti z Útvaru zásahovej jednotky a kynológie návštevníkom predstavia nielen ich oddelenie a prácu, ale aj vybavenie, výstrojvýzbroj.

Okrem taktickej výbavy sa môžeme pochváliť aj hybridnými policajnými autami, modernými alkohol testermi alebo mestským kamerovým systémom. Časť z nášho vybavenia si môžu naši hostia samozrejme aj vyskúšať. Na Obchodnej ulici 29 vás radi uvidíme v sobotu 23.4.2022 od 10:00 do 17:00.

IMG-20210626-WA0011_(Vlastné)Deti, ale aj dospeláci si môžu prísť obzrieť a vyskúšať bohaté vybavenie Útvaru zásahovej jednotky a kynológie. Foto: Mestská polícia Bratislava

IMG-20210626-WA0017_(Vlastné) V minulom roku bol o návštevu priestorov stanice veľký záujem. Návštevníci si mohli na vlastnej koži vyskúšať aká ťažká je napríklad policajná pribla či protiúderový štít. Foto: Mestská polícia Bratislava

Svoju prácu predstavia návštevníkom bratislavskej ZOO aj kynológovia. Tí predvedú prácu s poriadkovými psami, ich poslušnosť a spravia aj ukážky zadržania páchateľa. Stretnutie bude v sobotu (23.4.2022) aj v nedeľu (24.4.2022) o 10:00 pri pavilóne opíc, od ktorého vás odprevadíme do susediacich priestorov kynológie na Konvalinkovej 4.

PB-8485_(1)_(Vlastné) Kynológovia predvedú so svojimi štvornohými kolegami cviky poslušnosti, ale aj obranárske práce. Foto: Mestská polícia Bratislava

Ak by ste sa rozhodli prísť priamo ku kynológom, využite mestskú hromadnú dopravu. V areáli a ani v jeho blízkosti nie sú voľné parkovacie miesta.

Program a detaily celého podujatia nájdete na: https://www.bkis.sk/bratislavske-mestske-dni-2022/ 

Tešíme sa na vás!

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.