Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 51. týždni 2017

Dátum: 27.12.2017
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 51. týždni 2017

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície.

V týždni od 18. decembra do 24. decembra 2017 preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 1069 udalostí. Medzi nimi bolo aj 263 takých, ktoré po preverení hliadkami priamo na mieste sa ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom ale patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke a tých bolo 737. V štyroch prípadoch hliadky mestskej polície spolupracovali s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci.

Čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná pre osem ľudí a neporiadok okolo kontajnerových stojísk bol zistený 9 krát. Počas týždňa hliadky mestskej polície zistili aj päť priestupkov týkajúcich sa nedodržania stanovených prevádzkových hodín, dve nepovolené pouličné aktivity a jeden priestupok nepovoleného pálenia odpadu.

Na príslušné úrady boli nahlásené štyri nové nelegálne skládky a jedno staré vozidlo.

Blokovacie zariadenia na nesprávne zaparkované vozidlá boli založené 428 krát a 110 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov – 29 zistili a riešili jednotlivé hliadky na Trnavskom mýte.

 
Kontakt: PhDr. Peter Pleva
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 28.12.2017 / 28.12.2017

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.