Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zachránený pes

Dátum: 25.02.2021
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zachránený pes

V nedeľu telefonicky na Mestskú políciu hlavného mesta SR Bratislavy oznámila vo večerných hodinách neznáma volajúca, že pri mauzóleu Chatama Sofera na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu je uviazaný o strom v húštine veľký pes. 

V nedeľu telefonicky na Mestskú políciu hlavného mesta SR Bratislavy oznámila vo večerných hodinách neznáma volajúca, že pri mauzóleu Chatama Sofera na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu je uviazaný o strom v húštine veľký pes. Policajti z Expozitúry mestskej polície Bratislava 1 tento oznam preverili a psa uviazaného o plot skutočne našli. Ukázalo sa, že v tomto prípade to bol 11-ročný labradorský retríver, ktorého mala v dočasnej starostlivosti od OZ Pomoc opusteným zvieratám Pezinok zapožičaného mladá Bratislavčanka bývajúca v centre mesta. Práve tej ho neznámy zlodej ukradol na Dunajskej ulici. Psíka sa podarilo stotožniť aj vďaka mestskej policajtke Oľge Krištofičovej zaradenej na Expozitúre mestskej polície Bratislava l, ktorá sa vo voľnom čase venuje záchrane zvierat a sama sa do hľadania tohto psíka aktívne zapojila.

Pes

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.