Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

V radoch mestskej polície sme privítali štvrtú triedu z nášho výcvikového strediska

VIDEO
Dátum: 20.12.2022
Autor: Mgr. Peter Borko
V radoch mestskej polície sme privítali štvrtú triedu z nášho výcvikového strediska

Takmer tri mesiace sme prirpavovali nových mestských policajtov a policajtky pre výkon služby v uliciach hlavného mesta.

S radosťou môžeme povedať, že sme za účasti primátora Matúša Valla a náčelníka Miroslava Antala minulý týždeň slávnostne privítali 14 nových policajtov a 2 nové policajtky. Noví policajti a nové policajtky už pracujú na okresných veliteľstvách a aj na Útvare zásahovej jednotky a kynológie. V súčasnosti sú v trojčlenných hliadkach a učia sa od svojich skúsenejších kolegov. 

Veríme, že ako ich kolegovia a kolegyne z predchádzajúcich kurzov, aj oni si nájdu svoje pevné miesto v mestskej polícii a tiež budú patriť medzi tých najlepších zamestnancov, či už plnením úloh, tak aj prístupom k obyvateľkám a obyvateľom Bratislavy.

Bližšie informácie a aj rozhovor s primátorom, náčelníkom a aj s novými policajtmi a policajtkami si môžete vypočuť v reportáži TV Bratislava.

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.