Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dopravná výchova na školách

Dátum: 04.10.2016
Autor: Mestská polícia Bratislava
Dopravná výchova na školách

Už niekoľko rokov realizujeme vlastným mobilným dopravným ihriskom dopravnú výchovu v bratislavských materských a základných školách.

 
Už niekoľko rokov realizujeme vlastným mobilným dopravným ihriskom dopravnú výchovu v bratislavských materských a základných školách.
 
 
 

Tá je zameraná na získanie základných vedomostí, zručností a návykov bezpečného správania sa v rôznych dopravných situáciách. Tie žiakom pripravujeme priamo na dopravnom ihrisku, na ktorom nechýba križovatka riadená svetelným signálom, priechod pre chodcov, ale aj rôzne zákazové a príkazové dopravné značky. Žiakov učíme, ako sa majú správať na cestách či už ako chodci, ale aj ako cyklisti. S tým je spojená osveta o význame nosenia bezpečnostných pomôcok ako sú cyklistické prilby a chrániče, ale aj to, že dieťa musí byť vždy videné k čomu slúžia reflexné bezpečnostné vestičky, prípadne pásiky. V prípade záujmu o realizáciu týchto aktivít dajte o sebe vedieť na adrese hovorca@mp.bratislava.sk

 

 
Kontakt: PhDr. Peter Pleva
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 4.10.2016 / 4.10.2016

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.