Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Expozitúra Bratislava 5 mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy je od dnešného dňa opäť v plnej prevádzke

Dátum: 14.02.2021
Autor: Mestská polícia Bratislava
Expozitúra Bratislava 5 mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy je od dnešného dňa opäť v plnej prevádzke

Expozitúra mestskej polície Bratislava 5 už opäť pracuje v normálnom pracovnom režime.

Expozitúra mestskej polície Bratislava 5, pod pôsobnosť ktorej patria mestské časti Petržalka, Jarovce, Rusovce a Čunovo, už opäť pracuje v normálnom pracovnom režime.
 
 
 

Na základe zlepšenej zdravotnej situácie a priebežného testovania pracovníkov tejto expozitúry na výskyt ochorenia Covid-19 formou PCR testov v týchto dňoch, zvýšená pozitivita nebola preukázaná a po skončení karantény sa príslušníci z tejto Expozitúry opäť vrátili do ulíc piateho Bratislavského okresu.

Expozitúra mestskej polície Bratislava 5 bola od 5. februára tohto roku z dôvodov  vyššej miery výskytu pozitivity na ochorenie Covid -19 medzi príslušníkmi mestskej polície, uvedená do tzv. špeciálneho režimu z dôvodu prijatých nevyhnutných karanténnych opatrení na zabránenie ďalšieho šírenia tohto ochorenia. Výkon služby v týchto mestských častiach bol počas tejto doby nepretržite zabezpečovaný hliadkami z ostatných expozitúr mestskej polície a Zásahovou jednotkou. 

Od dnešného dňa /15.2.2021/ je výkon služby v okrese Bratislava 5 preto opäť plne zabezpečovaný policajtmi, ktorí sú zaradení na tejto expozitúre.

 
Kontakt: PhDr. Peter Pleva
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 15.2.2021 / 15.2.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.