Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Covid – 19 plnou silou zasiahol aj petržalských mestských policajtov

Dátum: 03.02.2021
Autor: Mestská polícia Bratislava
Covid – 19 plnou silou zasiahol aj petržalských mestských policajtov

Medzi príslušníkmi Expozitúry mestskej polície Bratislava 5 sa vyskytol Covid 19

Z dôvodov vyššej miery výskytu pozitivity na ochorenie Covid 19 medzi príslušníkmi mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy zaradených na Expozitúre mestskej polície Bratislava 5, pod pôsobnosť ktorej patria mestské časti Petržalka, Jarovce, Rusovce a Čunovo, boli prijaté nevyhnutné karanténne opatrenia na zabránenie ďalšieho šírenia tohto ochorenia. Expozitúra Bratislava 5 bude počas prijatých opatrení uvedená do tzv. špeciálneho režimu a výkon služby v týchto mestských častiach bude naďalej nepretržite zabezpečovaný hliadkami z ostatných expozitúr mestskej polície a Zásahovou jednotkou. Telefonické oznamy budú prijímané od 06.00 hod. dňa 5.2.2021 až do odvolania len na známom telefonickom čísle 159.
Prosíme touto cestou občanov o zhovievavosť pri riešení tejto mimoriadnej situácie. Záverom ubezpečujeme občanov z piateho bratislavského okresu, že verejný poriadok zo strany mestskej polície bude aj napriek tomu nepretržite zabezpečovaný.
 
 
 
 
Kontakt: PhDr. Peter Pleva
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 4.2.2021 / 4.2.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.