Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kontrola aktuálnych opatrení

Dátum: 21.09.2020
Autor: Mestská polícia Bratislava
Kontrola aktuálnych opatrení

V súčasnosti je Bratislava ,,červená'', čomu mestskí policajti prispôsobili svoj výkon služby. Počas uplynulých nocí kontrolovali v centre mesta dodržiavanie aktuálnych opatrení

Bratislava je v súčasnosti „červená“. Policajti tomu prispôsobili výkon služby. Počas uplynulých dvoch víkendových nocí mestskí policajti kontrolovali v centre mesta dodržiavanie aktuálnych opatrení Regionálneho úradu verejného zdravotníctva platných od 19.09.2020, dodržiavanie všeobecne záväzného nariadenia č. 9/2019 o pravidlách času predaja v obchode a času prevádzky služieb na území mestskej časti Bratislava – Staré Mesto, o usmerňovaní ekonomickej činnosti v mestskej časti a ochrane verejného poriadku v súvislosti so stavebnými, rekonštrukčnými a udržiavajúcimi prácami, dodržiavanie verejného poriadku, či zabezpečovali kontrolu na úseku dopravy.
 
 
kontrola20
 
 
 

Výsledkom kontroly bolo zistenie, že 7 prevádzok porušilo opatrenie vydané Regionálnym  úradom verejného zdravotníctva, 2 prevádzkové jednotky nedodržali stanovený prevádzkový čas, rušenie nočného kľudu bolo zaznamenané v 2 prípadoch,  požívanie alkoholických nápojov na verejných priestranstvách zistili v 13 prípadoch, znečisťovanie verejného priestranstva v 1 prípade, rovnako 1 prípad zistili v rámci vykonávania nepovolenej pouličnej aktivity. 4 vodičov riešili za priestupok na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Všetky prípady boli vyriešené v súlade so zákonom.

 

 
Kontakt: Mgr. Tatiana Kurucova
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 21.9.2020 / 21.9.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.