Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mestská polícia na Kuchajde

Dátum: 20.08.2020
Autor: Mestská polícia Bratislava
Mestská polícia na Kuchajde

Aj na prírodnom kúpalisku Kuchajda platia isté pravidlá, ktoré treba dodržiavať. Čo všetko by mali návštevníci pred vstupom vedieť?

Prírodné kúpalisko Kuchajda, miesto vyhľadávané na šport, relax, kúpanie. Cez to všetko aj tu platia isté pravidlá, ktoré treba dodržiavať. Ako ich návštevníci dodržiavajú a čo všetko by mali návštevníci pred vstupom vedieť?
 
 
kuchajda20
 
 
 

V prírodnom areáli Kuchajda je platným všeobecným záväzným nariadením MČ Bratislava – Nové Mesto okrem iného zakázané vodiť, vpúšťať a vnášať psov a iné zvieratá, znečisťovať areál a vodnú plochu, či zdržať sa akéhokoľvek konania a činnosti, ktorá obmedzuje ostatných návštevníkov areálu. Každý jeden návštevník by si mal pred vstupom vo vlastnom záujme všímať informačné, oznamovacie, či zákazové tabule.

A čo teda mestskí policajti na tomto mieste zistili? Na Kuchajde za prvých sedem prázdninových týždňov 2020 preverovali celkom 56 udalostí. Z celkového počtu sa len nízke percento preverovaných udalostí ukázalo ako neopodstatnených. Mestskí policajti tu riešili celkom 40 cyklistov, ktorí vedome, alebo nevedome nerešpektovali zákaz bicyklovania sa v areáli, 5 psíčkarov aj so svojimi štvornohými  „miláčikmi“, 5 prípadov požívania alkoholických nápojov na miestach, kde to tam nie je povolené a 1 prípad znečisťovania verejného poriadku.

Jedna dobre mienená rada na záver, slušnosť a rešpekt zaručí nerušenú náladu.:-)

 
Kontakt: Mgr. Tatiana Kurucova
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 20.8.2020 / 20.8.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.