Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Psíčkari na Veľkom Draždiaku by mali zbystriť pozornosť

Dátum: 16.07.2020
Autor: Mestská polícia Bratislava
Psíčkari na Veľkom Draždiaku by mali zbystriť pozornosť

Mestská polícia upozorňuje psíčkarov na dodržiavanie všeobecne záväzného nariadenia, ktorým sa bližšie upravujú niektoré podmienky držania psov

Mestská polícia hl. mesta SR Bratislavy upozorňuje psíčkarov na dodržiavanie všeobecne záväzného nariadenia mestskej časti Bratislava - Petržalka č. 10/2019, ktorým sa bližšie upravujú niektoré podmienky držania psov na území Petržalky a s tým späté aj isté zákazy.
 
 
psíčkari na Draždiaku
 
 
 

Na psíčkarov preto policajti apelujú, aby na Veľkom Draždiaku dodržiavali zákazy voľného pohybu psov a vstupu psov do vodnej plochy. Kontroly v tomto smere vykonávajú policajti priebežne, jednu z takých vykonali na Veľkom Draždiaku aj v priebehu včerajšieho popoludnia. Ich kontrolou prešlo niekoľko majiteľov psov s ich štvornohými miláčikmi, pričom v jednom prípade bolo potrebné vyriešiť majiteľa psa za porušenie vyššie spomenutého platného všeobecného záväzného nariadenia. Jeho pes sa pohyboval medzi opaľujúcimi sa ľuďmi na Veľkom Draždiaku bez vôdzky napriek tomu, že na spomínané zákazy upozorňujú tam na brehoch umiestnené viaceré zákazové tabule.  Pripomíname, že aj takýchto kontrolách  budú mestskí policajti naďalej pokračovať.

 
Kontakt: Mgr. Tatiana Kurucova
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 16.7.2020 / 16.7.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.