Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Náčelník mestskej polície Peter Krajíček: „ Sme pripravení zabezpečiť bezproblémový priebeh ČSOB BRATISLAVA MARATÓNU“

Dátum: 30.03.2016
Autor: Mestská polícia Bratislava
Náčelník mestskej polície Peter Krajíček: „ Sme pripravení zabezpečiť bezproblémový priebeh ČSOB BRATISLAVA MARATÓNU“

Na nedeľu 3.apríla 2016 vyčleníme približne 60 policajtov. Ich úlohou bude dohliadať na poriadok v blízkosti trate, bezpečnosť účastníkov ako aj divákov či návštevníkov mesta.

Mestská polícia je pripravená dohliadať na bezpečný priebeh ČSOB BRATISLAVA MARATÓNU. Na nedeľu 3.apríla 2016 vyčleníme približne 60 policajtov. Ich úlohou bude dohliadať na poriadok v blízkosti trate, bezpečnosť účastníkov ako aj divákov či návštevníkov mesta.
 
V prípade potreby sme schopní operatívne nasadiť vyšší počet policajtov. Spolu s Krajským riaditeľstvom policajného zboru sme pripravili konkrétne opatrenia tak, aby bol v čo najmenšej miere obmedzený bežný život v Bratislave. Zároveň však, aby sme zabezpečili poriadok v meste a ochranu života, zdravia a majetku občanov.

Upozorňujeme Bratislavčanov ako aj návštevníkov mesta na dopravné obmedzenia súvisiace so športovou udalosťou. V nedeľu 3. apríla 2016 v čase od 09:00 hod. do 15:00 hod. bude Šafárikovo námestie a nábrežie Dunaja neprejazdné. Vjazd do centra mesta pre obyvateľov zóny a dopravnú obsluhu bude možný cez Grösslingovú a Medenú ulicu, z opačnej strany bude vjazd popod Most SNP povolený cez Rázusovo nábrežie a Rigeleho ulicu. Výjazd z pešej zóny bude cez Rázusovo nábrežie smerom k Mostu SNP a z opačnej strany cez Palackého a Jesenského ulicu smerom na Dunajskú ulicu. V nedeľu 3. apríla 2016 v čase približne od 10:15 hod. do 14:00 hod. budú križovatky a cestné výjazdy v úseku od Amerického námestia až po koniec Ružinovskej ulice riadené príslušníkmi policajného zboru.

 
Kontakt: Mgr. Ľubomíra Miklovičová
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 30.3.2016 / 30.3.2016

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.