Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 40. týždni 2018

Dátum: 08.10.2018
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 40. týždni 2018

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície.

V týždni od 1.októbra do 7.októbra preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 1523 udalostí. Medzi nimi bolo aj 304 takých, ktoré sa po preverení hliadkami priamo na mieste ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke, tých bolo 1089. Mestská polícia v 1 prípade spolupracovala s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci, v 1 prípade so slobodou zvierat a rovnako v 1 prípade s príslušníkmi Policajného zboru Slovenskej republiky.

Priestupku proti verejnému poriadku sa dopustilo celkom 7 ľudí, čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná pre 26 ľudí. V 15 prípadoch hliadky mestskej polície zistili a riešili nepovolenú konzumáciu alkoholických nápojov na verejných priestranstvách. V 8 prípadoch nedodržanie stanovených záverečných hodín, nepovolený ambulantný predaj zaznamenali mestskí policajti v 2 prípadoch, nepovolené pouličné aktivity v 3 prípadoch, obťažovanie osôb celkom v 7 prípadoch. V 16 prípadoch riešili porušenie zákona o ochrane nefajčiarov. Nepovolené skládky zaznamenali na 3 miestach, neporiadok okolo kontajnerov a ich stojísk zistili v 4 prípadoch, v 1 prípade nepovolenú rozkopávku. Na príslušný úrad mestská polícia nahlásila 1 staré vozidlo.

Blokovacie zariadenie bolo na nesprávne zaparkované vozidlá založené celkom v 647 prípadoch a 125 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov mestskí policajti riešili na Odborárskej ulici, odkiaľ evidujeme celkom 51 priestupkov.

 

 
Kontakt: Mgr. Tatiana Kurucova
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 8.10.2018 / 8.10.2018

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.