Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 31. týždni 2018

Dátum: 08.08.2018
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 31. týždni 2018

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície.

V týždni od 30.júla do 05.augusta preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste takmer 1 300 udalostí. Medzi nimi bolo zhruba 3 stovky aj takých, ktoré sa po preverení hliadkami priamo na mieste ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom patrili najmä priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke, ktorých bolo z celkového počtu zastúpených najviac. V 31.týždni mestská polícia spolupracovala najmä s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci a pracovníkmi so Slobody zvierat.

Hliadky mestskej polície riešili aj priestupky, ktoré súviseli s čistotou a poriadkom na verejných priestranstvách, prípady požívania alkoholických nápojov na verejných priestranstvách, prípady obťažovania okoloidúcich, nepovolené pouličné aktivity, nedodržanie stanovených záverečných hodín v prevádzkach.

Na príslušné úrady mestská polícia nahlásila aj staré vozidlá a prípady poškodenia dopravných značiek.

Na nesprávne zaparkované vozidlá boli založené blokovacie zariadenia, boli aj vodiči, ktorí si museli pre svoje vozidlo zájsť do odťahovej služby.

 

Policajti kontrolovali predajcov na trhoviskách

Špeciálnu akciu, aj keď vôbec nie ojedinelú, vykonali mestskí policajti uplynulý týždeň v stredu na trhoviskách v mestskej časti Dúbravka. Bola zameraná na kontrolu povolení k predaju a zaujatiu verejného priestranstva. Skontrolovaných bolo celkom 13 predajcov, pričom u 2 z nich policajti zistili nedovolený predaj a tak boli následne riešení v súlade so zákonom. Kontrola bola vykonaná aj za účasti pracovníčky z Oddelenia územného rozvoja a obchodu Miestneho úradu Dúbravka.

 

 
Kontakt: Mgr. Tatiana Kurucova
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 8.8.2018 / 8.8.2018

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.