Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 28. týždni 2018

Dátum: 17.07.2018
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 28. týždni 2018

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície.

V týždni od 09.júna do 15.júna preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 1266 udalostí. Medzi nimi bolo aj 262 takých, ktoré po preverení hliadkami priamo na mieste sa ukázali ako neopodstatnené.
 
K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke, tých bolo 829. V 1 prípade spolupracovala mestská polícia s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci.
Priestupku proti verejnému poriadku sa dopustilo celkom 17 ľudí. V 25 prípadoch hliadky mestskej polície zistili a riešili nepovolenú konzumáciu alkoholických nápojov na verejných priestranstvách. V 11 prípadoch zistili mestskí policajti nepovolené exteriérové sedenie. V 2 prípadoch mestskí policajti zistili nepovolený ambulantný predaj a v 10 prípadoch nepovolené pouličné aktivity. Zo strany 8 ľudí sme zaznamenali obťažovanie okoloidúcich. 
Na príslušné úrady mestská polícia nahlásila 5 starých vozidiel, 2 nové nelegálne skládky a 2 prípady poškodenia dopravných značiek.
Blokovacie zariadenie bolo na nesprávne zaparkované vozidlá založené celkom v 477 prípadoch a 103 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov mestskí policajti riešili na Františkánskom námestí , odkiaľ evidujeme celkom 41 priestupkov.
 
Kontakt: Mgr. Tatiana Kurucova
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 17.7.2018 / 17.7.2018

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.