Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 17. týždni 2018

Dátum: 30.04.2018
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 17. týždni 2018

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície.

V týždni od 23. apríla do 29. apríla preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 1542 udalostí. Medzi nimi bolo aj 274 takých, ktoré po preverení hliadkami priamo na mieste sa ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke tých bolo 1119. V 2 prípadoch spolupracovala mestská polícia s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci a 3 krát s pracovníkmi Slobody zvierat.

Čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná pre 31 ľudí. Neporiadok okolo kontajnerových stojísk bol zistený 14 krát a v 8 prípadoch hliadky mestskej polície zistili nedodržanie stanovených prevádzkových hodín. V 13 prípadoch hliadky mestskej polície zistili a riešili nepovolenú konzumáciu alkoholických nápojov na verejných priestranstvách. V 7 prípadoch riešili mestskí policajti zákaz vjazdu bicyklom. Prípady obťažovania okoloidúcich zo strany neprispôsobivých občanov mestská polícia riešila 2 krát.

Nepovolené pouličné aktivity riešili hliadky mestskej polície v 6 prípadoch a porušenie ustanovení vyplývajúcich zo zákona o ochrane nefajčiarov tým, že ľudia fajčili na zastávkach mestskej hromadnej dopravy 5 krát. Majitelia psov nerešpektovaním zákona, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov tieto porušili v 4 prípadoch. V 6 prípadoch zistila hliadka mestskej polície nepovolené exteriérové sedenie a v 1 prípade nepovolenú rozkopávku.

Na príslušné úrady bolo nahlásených 6 starých vozidiel a 3 prípady poškodenia dopravného značenia. V jednom prípade odovzdal občan hliadke mestskej polície nájdené osobné doklady.

Blokovacie zariadenie bolo na nesprávne zaparkované vozidlá založené celkom v 708 prípadoch a 136 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov – 40 zistili a riešili jednotlivé hliadky na Viedenskej ceste.

 
Kontakt: Mgr. Barbora Krajčovičová
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 30.4.2018 / 30.4.2018

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.