Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 3. týždni 2018

Dátum: 29.01.2018
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 3. týždni 2018

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície.

V týždni od 15. januára 2018 do 21. januára 2018 preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 1506 udalostí. Medzi nimi bolo aj 258 takých, ktoré po preverení hliadkami priamo na mieste sa ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom ale patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke a tých bolo 1110. K zraneným ľuďom hliadky mestskej polície počas týždňa 8 krát privolávali pracovníkov rýchlej zdravotnej pomoci. Čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajní pre 23 ľudí a neporiadok okolo kontajnerových stojísk bol zistený 9 krát. Tri priestupky sa týkali porušenia zákona, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov, prípadne príslušných všeobecne záväzných nariadení v tejto oblasti.

Prípady obťažovania okoloidúcich zo strany niektorých neprispôsobivých občanov hliadky mestskej polície riešili 7 krát a fajčiari niektoré ustanovenia zákona na ochranu nefajčiarov tým, že fajčili na zastávkach mestskej hromadnej dopravy porušili 11 krát.

Počas týždňa mestskí policajti nahlásili na príslušné úrady tri prípady poškodenia dopravných značiek a päť starých vozidiel.

Blokovacie zariadenia na nesprávne zaparkované vozidlá boli založené 694 krát a 123 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov – 36 zistili a riešili jednotlivé hliadky na Františkánskom námestí.

 
Kontakt: PhDr. Peter Pleva
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 30.1.2018 / 30.1.2018

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.