Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 52. týždni 2019

Dátum: 01.01.2020
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 52. týždni 2019

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície.

V týždni pod 23. decembra do 29. decembra 2019 preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 588 udalostí. Medzi nimi bolo aj 173 takých, ktoré po preverení hliadkami priamo na mieste sa ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom ale patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke a tých bolo 309. V troch prípadoch hliadky mestskej polície spolupracovali s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci a v jednom prípade s príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru. V jednom  prípade hliadka mestskej polície zistila podozrenie zo spáchania trestného činu.

Majitelia psov nerešpektovaním zákona ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov tieto porušili v troch prípadoch. Čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná pre 13 ľudí a neporiadok okolo kontrajnerových stojísk bol zistený 9 krát.

V sledovanom týždni riešili mestskí policajti aj dva priestupky týkajúce sa nedodržania stanovených prevádzkových hodín, jeden prípad obťažovania okoloidúceho, 10 porušení nepovolenej konzumácie alkoholických nápojov na verejných priestranstvách, ako aj 6 nepovolených pouličných aktivít. Fajčiari niektoré ustanovenia zákona na ochranu nefajčiarov tým, že fajčili na zastávkach mestskej hromadnej dopravy tieto porušili v štyroch prípadoch.

Na príslušné úrady boli nahlásené dve nové nelegálne skládky, ako aj jedenásť starých vozidiel.

Najviac priestupkov 38 zistili a riešili jednotlivé hliadky na Námestí SNP. Blokovacie zariadenia na nesprávne zaparkované vozidlá boli založené 188 krát. 
 
Kontakt: PhDr. Peter Pleva
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 2.1.2020 / 2.1.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.