Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 38. týždni 2019

Dátum: 25.09.2019
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 38. týždni 2019

Prečítajte si viac informácií o udalostiach, ktoré v uplynulom týždni preverovali hliadky Mestskej polície.

V týždni od 16. septembra do 22. septembra 2019 preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste celkom 1423 udalostí. Medzi nimi bolo aj 372 takých, ktoré po preverení hliadkami priamo na mieste sa ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke tých bolo 889. V 8 prípadoch spolupracovala mestská polícia s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci a v 1 prípade s príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru. V 1 prípade zistili mestskí policajti podozrenie zo spáchania trestného činu.

Čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná pre 30 ľudí. Nepovolené pouličné aktivity boli mestskými policajtmi riešené v 4 prípadoch a v 5 prípadoch hliadky mestskej polície zistili nedodržanie stanovených prevádzkových hodín. Mestskí policajti zistili 1 krát aj neporiadok okolo kontajnerových stojísk a v 1 prípade nepovolenú rozkopávku.

V 5 prípadoch riešili hliadky mestskej polície obťažovanie okoloidúcich zo strany neprispôsobivých osôb a v 4 prípadoch bola zrealizovaná kontrola taxi. V 48 prípadoch zistili a riešili mestskí policajti nepovolenú konzumáciu alkoholických nápojov na verejných priestranstvách. Majitelia psov nerešpektovaním zákona, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov tieto porušili v 2 prípadoch.

Na príslušné úrady bolo nahlásených 11 starých vozidiel, 6 nových nelegálnych skládok a 1 prípad poškodenia dopravného značenia. V 2 prípadoch odovzdal občan hliadke mestskej polície nájdené osobné doklady.

Blokovacie zariadenie bolo na nesprávne zaparkované vozidlá založené celkom v 530 prípadoch a 97 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov – 46 zistili a riešili hliadky mestskej polície na Plátenickej ulici.

 
Kontakt: Mgr. Barbora Krajčovičová
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 25.9.2019 / 25.9.2019

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.