Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 5. týždni 2019

Dátum: 03.02.2019
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 5. týždni 2019

Dozviete sa, že až 212 motoristov si pre nesprávne parkovanie našlo na svojich vozidlách blokovacie zariadenie.

V týždni od 28. januára 2019 do 3. februára 2019 preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 1192 udalostí. Medzi nimi bolo aj 270 takých, ktoré sa po preverení hliadkami priamo na mieste ukázali ako neopodstatnené.
 
K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke, tých bolo 837. Mestská polícia v 1 prípade spolupracovala s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci, v 2 prípadoch s Policajným zborom SR a v 1 prípade so Slobodou zvierat.

Priestupku proti verejnému poriadku sa dopustili celkom 5 ľudia, čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná 11 ľuďom. Požívanie alkoholických nápojov na verejných priestranstvách evidujeme v 2 prípadoch a zákaz predaja alkoholických nápojov v 1 prípade. Znečisťovanie odpadom , nepovolené pouličné aktivity boli zaznamenané v 3 prípadoch, neporiadok okolo kontajnerov a ich stojisk v 2 prípadoch. Evidujeme 1 prípad priestupku na úseku ochrany životného prostredia, 2 priestupky proti občianskemu spolunažívaniu a 1 priestupok proti majetku.

Porušovanie zákona o ochrane nefajčiarov sme zaznamenali v 7 prípadoch , podmienky držania psov porušil 1 majiteľ psa.

Na príslušné úrady mestská polícia nahlásila 3 staré vozidlá. Celkom 3 dopravné značky sme zaznamenali poškodené.

Blokovacie zariadenie bolo na nesprávne zaparkované vozidlá založené celkom v 212 prípadoch a 81 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov mestskí policajti riešili na Františkánskom námestí, odkiaľ evidujeme 55 priestupkov.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.