Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zásahy hliadok MsP v 1. týždni 2019

Dátum: 07.01.2019
Autor: Mestská polícia Bratislava
Zásahy hliadok MsP v 1. týždni 2019

Dozviete sa, že sme pomáhali dvom podchladeným mužom.

V týždni od 31. decembra 2018 do 6. januára 2019 preverovali hliadky mestskej polície v hlavnom meste 611 udalostí. Medzi nimi bolo aj 235 takých, ktoré sa po preverení hliadkami priamo na mieste ukázali ako neopodstatnené.

K opodstatneným zisteným a riešeným prípadom patrili priestupky z oblasti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke, tých bolo 314. Mestská polícia v 4 prípadoch spolupracovala s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci, v 3 prípadoch so Slobodou zvierat.

Priestupku proti verejnému poriadku sa dopustili celkom 3 ľudia, čistota a poriadok na verejných priestranstvách bola ľahostajná 6 ľuďom. Záverečné hodiny a prevádzkové čase neboli dodržané v 3 prevádzkach, požívanie alkoholických nápojov na verejných priestranstvách evidujeme v 1 prípade a v 1 prípade obťažovanie osôb a nepovolené pouličné aktivity sme zaznamenali u jednej osoby. Porušovanie zákona o ochrane nefajčiarov sme zaznamenali v 2 prípadoch , podmienky držania psov porušili 2 majitelia psov.

Na príslušné úrady mestská polícia nahlásila 2 staré vozidlá. Celkom 5 dopravných značiek sme zaznamenali poškodených.

Blokovacie zariadenie bolo na nesprávne zaparkované vozidlá založené celkom v 206 prípadoch a 25 motoristov si po odtiahnuté vozidlo muselo zájsť do areálu príslušnej odťahovacej služby. Najviac priestupkov mestskí policajti riešili na Františkánskom námestí, odkiaľ evidujeme 23 priestupkov.

Mestskí policajti sa postarali o 2 mužov, u ktorých si chladné počasie sprevádzané snehom vyžiadalo svoju daň

V soboru v skorých ranných hodinách hliadky mestskej polície zasahovali na Ivanskej ceste, kde našli na zemi ležať podchladeného muža intoxikovaného alkoholom. Z uvedeného dôvodu okamžite kontaktovali pracovníkov rýchlej zdravotnej pomoci, ktorí muža previezli do najbližšieho zdravotníckeho zariadenia.

V túto noc mestskí policajti zachránili aj muža, ktorý ležal zranený na križovatke ulíc Prievozská a Košická. Jeho zranenie si vyžiadalo lekárske ošetrenie.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.